PR CUAET
-
менеджер ответила через 20 минут, после этого никаких обновлений не было. 🥲🥲
-
🫠🫠
-
Скажіть будь ласка, комусь вдавалось ловити слот, коли бот кидає вільні дати?
-
Підкажіть будь ласка, як швидко ви заходили, після того як бот скидував вільну дату?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка 😊 Маю WP, visitor visa і закордонний паспорт до 2027 року. Зараз зробила новий паспорт, з яким буду подаватись на продовження WP. Наскільки я зрозуміла , то процедура така: 1. Податись на продовження WP з новим паспортом. 2. На основі нового WP робити нову visitor visa , яка в клеїться теж в новий паспорт ? Дякую заздалегідь 🙏🏻
-
Скажіть, будь-ласка, ми знімаємо будинок. На П1 писали його адресу. Сьогодні прийшов П2. Ми купили будинок і 22.11 переїжджаємо в нього. Чи можна на П2 написати нову адресу? Чи у них виникнуть питання чому адреса різна? Не думаю, що e-corp і картки прийдуть через 22 дні, тому і не хочу писати стару адресу. Чи писати стару адресу і робити на пошті переадресацію листів?
-
-
В різні дні ,так
-
Я так словила
-
Саме коли слоти скидаються в різні дні? Коли бот показує
-
Моїм сусідам..три рази
-
в мене той самий офіцер 😅
-
Офіцер який відправив лист роботодавцю взагалі написав: We have processed the Expression of Interest for the Alberta Advantage Immigration Program (AAIP) submitted by… Хоча бачу що у дівчат написано зовсім інше. Я ж не подавалася на EOI
-
Да 🤷♀️
-
Видно что она занята 😆 будем ждать когда у неё будет время для нас 🌚🙈