PR CUAET
-
Донці подовжили за два місяці і 6 днів. Були у консульстві на виготовленні нового паспорту і через тиждень не хотіли знову їхати. Нам пішли на зустріч. (Едмонтон)
-
треба звісно.. але... дубликата заявки КУАЕТ в мене нема, і я памятаю що декілька поїздок я міг не вказати в першому варіанті. Бо заявку заповнював терміново, в стресовому стані. А зараз звісно вказав по максимуму. В пояснювальному листі мій консультант вказав на це.
-
Та мабуть і в 2025 році мало ймовірно
-
Мені сьогодні вже теж прийшла в голову думка що квоти закінчилися для Ecopr. Але це жах. Стільки зусиль і на останній сходинці зависнути😡 чекаємо з 18 го вересня
-
Поделитесь опытом, пожалуйста. Пришел запрос на милитари, объяснить почему человек не служил. (Для тех кому интересно, биометрию сдали еще в начале февраля. Никаких больше писем не было ни в eligibility, ни с запросов других доков. Эта первая коммуникация с их стороны после биометрии. Спросили только конкретно за милитари). Но запрос пришел не через gckey, а просто мейлом на почту. (Мейл DN Public Policies). Вопрос: так как в gckey не появилось поле куда загрузить запрашиваемую инфу, останется только один вариант - прислать доки ответом на мейл, я правильно понимаю? В самом письме нет ничего о том каким образом эти доки я должен передать/куда загрузить. Спасибо за ответы заранее.
-
Аналогічно 😔сил немає. Дай Бог нікуди летіть терміново не треба але все ж буває. Вже п'ятниця, знову чекати понеділка 😐
-
Comprehensive check?
-
Подаватися на візітор візу для дитини з тієї країни Європи, де ви зараз знаходитеся. По іншому ніяк - чоловік не може з Канади «запросити візу» дитині, якщо вона знаходиться в Європі.