PR CUAET
-
Угу. Обов'язок людей працювати але коли людина хвора то щось не дуже це вдається. Чи ви зараз почнете мене переконувати що ніякої війни немає і все в Україні добре і то вона просто із вредності хоче насолити саме вам?)
-
У мене підписав учитель і директор, на бланку школи
-
Дякую !
-
Треба писати колективний лист до гаверменту Канади, щоб він зобовʼязав Україну виконувати свої обовʼязки. Тому що, цими діями, а точніше невиконанням своїх обовʼязків они криміналізуют своїх громадян на території Канади. Не видаючи та не роблячи їм паспорти.
-
Я не розумію-до чого тут Канада. То що вини не бачать де людина -знаю точно. Людям приходять відмови , то що , начебто в них нема статусу і люди через кризові форми пояснюють, що вини не в Канаді вже. Так . Американський офіцер має доступ до бази американської . А ось -Канадський-до американської🤷🏻♀️
-
Єдинороги, дим.... зі складнощами але так, спробувала зрозуміти 😄
-
Так не ясно написали що вони мають на увазі чи хто подався до Літа встиг чи за ЕОІ Думаю напевно хто подався до літа за них кажуть Бо як міністр казав для ЕОІ немає кількості людей які заповнюють цю анкету бо усе одно потім вибирають вони самі
-
В Торонто і Оттаві та ж ситуація що і в Едмонтоні
-
Вперед. КУК вам у поміч