PR CUAET
-
@SvitlanaMarch, підкажіть, на федеральний етап ви завантажували документи тільки по чек листу чи грузили все те ж що і на провінційну програму (дипломи, джоб офери, пейстаби)?
-
це не проста, потрібно,щоб роботодавець хотів оформити вам ЛІМІА, який коштує недешево і ви будете мати закритий ворк перміт, тобто працювати тільки на цього роботодавця. Як у вас з мовою? Може попробуєте на фед рівень. І все ж я порадила переглянути скілси, може підійде інший нок. можна проконсультуватися з міграц консультантами Богданою чи Остапом
-
може ваші скілси підійдуть під інший нок?
-
тільки якщо ви вихователь з 2 и вище левелом,тоді можна. більше не знаю винятків
-
реально, если вы полгода отработали и у вас есть первоначальный взнос. Если вы в Калгари,могу дать контакты . он риелтол,а жена с ипотекой работает
-
Ні. За останні 18 місяців треба відпрацювати за обраним НОКом щонайменше 12 з них.
-
Доброго вечора. Якщо у нас немає дітей , то варто у чек листі нічого не вказувати, просто пропустити цей пункт ?
-
Яку ви бачите тут процедуру? Я знаю як писати про зміни на федеральному рівні, але ніде не можу знайти схожу форму на провінційному. Єдина форма звʼязку - емейл, але після отримання номінації зміни не вносяться. Я також не ризикувала міняти роботу, але мені запропонували гроші і цікаву роботу, просто не втрималась😃
-
Питання для людей з Калгарі. Хто здавав сепліп і в NE , і в Даунтауні? Напишіть, будь ласка, в особисті
-
Job offer це не робочий контракт?