PR CUAET
-
Але мабуть, краще дзвонити і питати?
-
Добрий день, ми знаходимось в чаті де говоримо про слоти. Ви якісь очікували тут плани розробляти? Якісь інструкцї? Смішно
-
Я нікого не змушую звертатись до диявола. Можете з ним не спілкуватись і не робити собі паспортів, це вибір чисто індивідуальний 😄
-
БЛАГОДАРЮ Вас за оперативный ответ!!! Так и есть. Появилась активная графа для заполнения.
-
Я зловила дитині навіть коли виступала. Так що сидіти смиренно і чекати подачки не обовʼязково 👍
-
СПАСИБО большое за подсказку! Тогда выберу “Other”. А где именно писать “CUAET”?
-
Можливо офіцер цей ваш лист не переглядав. В листі від офіцера чітко вказана причина відмови - ви повинні були до 09 жовтня провести оплату за ворк перміт - вони її не отримали - тому і відмова. Нічого такого) Ви ж написали, що ви передумали подаватися.
-
Як раз таки навпаки я дуже добре бачу що і як ви «подаєте» інформацію.Ви самі казали що виросли при цьому корумпованому уряді,та намагаєтесь усіх прикрутити хто критикує владу!!!Але не всі будуть покірно кивати гривою.Тобто,наприклад в Польщі майже у кожному місті знайшли кошти на відділення ДП документ,а в Канаді ви пропонуєте нам особисто це оплатити?!Те що йде в розріз з вашим уявленням,не означає що хтось хоче розвести срач.Я зрозумів вашу логіку,але не судіть по собі усіх інших
-
Если по-честному, то для Украины мы все предатели🤷♀️ поэтому я не вижу ни одного повода увеличивать финансирование посольств, чтобы нам легче было жить. По поводу налогов, если бы мы в Украине платили такие налоги, как в Канаде, то может быть все иначе было бы вообще. А может и нет🙃
-
Бо нема такого NOC