PR CUAET
-
Так они не отвечают 🥹
-
Напишіть ще раз в посольство і напишіть в dhl
-
Через 10 днів прийшов трек номер і по ньому відслідкувала
-
А хтось щось знає про доставку паспортів Укрпоштою?
-
У мене консульство Торонто
-
В мене три неділі пройшло і теж тиша. Буду писати у Консульство. Едмонтон.
-
Всім привіт) Чи хтось стикався з такою проблемою: Ворк перміт закінчив і подаюсь на новий і паралельно на продовження статусу в Канаді,на сайті коли заповнював форму вказав що закінчення статусу 29.10.2024 а у формі IMM5710,не можу так вказати тому що там можна тільки від сьогоднішнього дня. Якщо вказую будь яку іншу дату то при загрузці на сайт пише про неспівпадіНня вказаних дат) Можливо хтось з таким стикався?
-
23 жовтня та 30 жовтня 😁
-
А Ви коли скинули заяву?
-
Просто цікаво може це нормальний термін очікування,чи щось не так
-
На яку пошту ? Бо мені сьогодні відповіли
-
Ні,я відправила їм заяву та квитанцію про оплату 7-го жовтня і нічого. Потім писала через декілька тижнів і теж не відповідають і так ще кілька разів і тиша🤷
-
А консульство вам відповіло? Що документи опрацьовано ?
-
@OstapBosak Доброго вечора. Остапе, порадьте будь ласка, думаю така ситуація в багатьох. Дитина має діючий ворк перміт до березня 2026. ( паспорт також до березня 2026 року). Ми подалися на PR по цій програмі, на даний момент майже 10 місяців очікуємо AOR. Відповідно до темпів, як рухається ця програма, я розумію, що PR до березня 2026 року ми можемо отримати з дуже малою вірогідністю. Як продовжити дитині статус в Канаді після закінчення ворк перміту в березні 2026 року поки не отримаємо PR? Новий паспорт для дитини так і незмогла виготовити. Тобто податися до 31 березня 2025 року на продовження ворк перміту або візітор рекордс для дитини неможу. PS. Я маю статус ворк перміт до серпня 2027. Наперед вдячна за відповідь.
-
Буду чекати далі,дякую
-
В них та є ще дві.....але не відповідають з тих...а з цїє відповіли
-
KPU
-
[email protected] на ось цю ,іншої у них на сайті не має