PR CUAET
-
Можливо, але в будь якому разі сьогодні не оновилося(
-
З приводу TRP в мене гіркий досвід. Дитині 5 років подавались на візитор рекорд в листопаді 2022- відмовили в березні 2023, і подавались з імміграційним консультантом на ТРП в паперовому вигляді в травні і в вересні отримали листа, що видадуть замість ТРП візитор рекорд, потім самі і прислали відмову в кінці жовтня на той візитор рекорд((( То ми їздили на кордон з USA, бо знову чекати і невідомо яка відповідь буде не було сил...
-
Чи є хтось тут з Вінніпегу, хто давно хотів розмовної практики з англійської?? Цієї неділі проводимо спікінг Speaking Club in the Heart of Winnipeg! 🥳 Приєднуйтесь до нас цієї неділі об 11:00! • Точна адреса буде надіслана після оплати. «What can I expect?» 🔸 Захоплюючі розмовні games and activities 🔸 Delicious їжа та напої 🔸 A friendly community однодумців 🔸 Багато speaking practice у комфортній та затишній атмосфері 🔸 Gifts за участь! Ти отримаєш понад 2 години розмовної практики! Кількість місць обмежена до 5! $ Вартість: CA$70 Don't miss your chance to improve your English communication skills in a welcoming environment! • Reserve your spot now! Для реєстрації пиши в особисті повідомлення www.instagram.com/reel/DB90yPBR9CP/?igsh=dTJwN3h5bmszbno0
-
спробуйте в тій до якої ви регулярно ходите
-
Доброго вечора!Можливо хтось знає у якій церкві можна взяти лист для імміграції? Дякую за відповідь.
-
🥲🥲🥲
-
я не розумію, навіщо він вам тоді? От я не ходжу до церкви та й листа не додавав