PR CUAET
-
-
і не тільки ви. ми також робили таку "операцію" на сухопутному кордоні з США. стаді перміт видали, але американські офіцери просили більше такого не робити
-
Все що Ви описали не порівняти з ранком 24 лютого 2022. Коли Ви прокинувшись від ляскоту вікон, не можете усвідомити що відбувається. Я б краще 10 років свідомо готувалась до імміграції ніж ще раз прокинутись 24.02.22. У Вас у випадку невдачі була можливість залишитись або повернутись у рідну країну без ризику для життя. Якщо Ви це не пережили на собі особисто, то на Ваше щасття Ви не розумієте що з нервовою системою людей які виїхали з України після початку війни, як їм очикувати в "підвішеному" стані. Ненапад Росії теж був гарантований коли Україну звільняли від ядерного озброєння... Тому ніхто нічого не гарантуєте, навіть по цій програмі, все може змінитися за одну ніч.
-
я не знаю, я вообще не понимаю, социальное жилье для меня - это 100% бесплатное, а если люди за него платят, пусть и меньшую сумму, то оно уже не социальное. Странно все это. И тем, кто на пособии, как по мне, и надо по гум.программе идти, как раз, один из исключительных случаев. Беженцев же они обеспечивают.
-
90% фудбанків не отрримують вашу особисту інформацію. Вони допомагають отримуючи донейшн від людей і підприємств. Є державні центри підтримки, там ви реєструєтесь і кожен раз коли ви отримуєте допомогу вас вносять в систему. Ця інформація доступна державним працівникам. Більше інформації немає на жаль.
-
В цієй програмі як ми бачемо теж гарантій нема, тільки те що гарантія-відповіді. Ще взагалі не зрозуміло, що з цією програмою бо пр у 10 людей, і це не відсоток в 50% , а по гуманітарці теж першим дали а потім пішло поїхало, навіть відмови були що чоловіки в зсу по типу коріння з Україною.