PR CUAET
-
Читаю, що станом на травень до США по юфою приїхало прибл.300 тис українців. І я не чула, щоб так багато поїхало, як із Канади. Рахуємо, що 5 консульств приймають по 15 людей, це 75 на добу по ваших розрахунках. Тоді в США черга повинна становити не 6 років, а 3-4? Там так і є? Теж неможливо слот спіймати?
-
Як?
-
Другий варіант - все таки домовитись
-
@Gena15890 @YuFox @Lanochka1212 будь ласка перейдіть з обговоренням конспірології до Флуду
-
Так я ж про це і кажу. Ну ок, що буде кілька місяців, але ж не роки, бо то зовсім вже збочення 🤨
-
Ага, ще скажіть що половина черги в якій я сиділа в консульстві то само консульство і підсадило підставних людей, щоб створили картинку заповненості 😆😆
-
Я ж про це і писала вище, не буду повторювати перечитайте самі, якщо треба
-
Ніякої конспірації, лише голі факти
-
Про дітей вище вже писали що у них паспорт на 4 роки. У багатьох дітей вже закінчується. А для легального статусу їм потрібен діючий паспорт. І деяких питаннях навіть не продовжений
-
Тут он всегда был этот ажиотаж. Но система по-другому работала. Например, я приехала в августе 2022 года. В сентябре (или даже в октябре 2022 года) я взяла доступный аппоинтмент на февраль 2023 года для изготовления детского паспорта. И все. В феврале пришла его и сделала. Аж целых два. Без проблем. Почему сейчас нельзя открыть доступные даты на 2-3-4 месяца вперёд?
-
Так я про те й кажу, що справа саме в тому, що консульства погано працюють, не хочуть виконувати свої прямі обов'язки та штучно створюють ажиотаж
-
Ну так, в Канаді спеціально створюють проблеми, а в Європі не створюють, бо ж з Канади простіше повернути людей. Ну народ, серйозно, як вигадуєте конспірологічну теорію то вкладайте в неї хоч трохи логіки, щоб виглядало більш правдоподібно 😆
-
Та я ж для прикладу написав, від фонаря, щоб було зрозуміло, якого роду інформація може кодуватися 😁 І то, скоріше, це навіть не кодування. Найбільш вірогідно - розподіл. В будь-якому випадку нам від того ані холодно, ані жарко. Всі отримають свої відповіді у свій час. І те, що начебто в аплікацій з чотирма нулями менші терміни розгляду, це також, мені здається спекуляція. Не можна робити висновки на основі рандомних повідомлень в якихось чатах.
-
Так зараз це і роблять. Чим ви не задоволені?
-
Ну года, это да. Но открыть же можно на 4 месяца. Сделать дополнительно оповещение/напоминалку/подтверждение... и вперёд, работать. И очередь бы та начала работать (человек не подтвердил заранее свой аппоинтмент, слот достался другому из очереди ждунов). НО, было бы желание МЕНЯТЬ все к лучшему. Денег в казну приносить... но нет... думать нас не учили...