PR CUAET
-
Доброго вечора, підкажіть пояснюючий лист до CRA пишіться в доввльному чи у діловому стилі? Наскільки це принципово ? Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть, чи можу я як мама вклеїти в консульстві в свій паспорт фото дитини якій 14 років? В малого є паспорт з візою, але там стара фотографія, він змінився.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Я цього не знаю, можливо і пускали, але ж все одно паспорт робити треба, бо інших громадянств у більшості немає 🤷
-
Та це 100%, що діти нічого не рішають. Інакше б не отримували піар одинокі люди. Best interest of child - це лише один з пунктів. Так само, як і війна чи те, що люди з окупованих територій. Думаю треба на кейси в загальному дивитись. Типу - склад сімʼї в загальному. Ск дорослих, ск дітей. Як адаптувались (робота, дохід, звʼязки з Канадою, мова) Чому не йдете по економічних програмах. Війна - звідки ви, чому не можете вернутися (в Україні й досі живуть люди, дехто навіть дуже добре), чи є звʼязки з Україною, родина, майно. Як в загальному війна повпливала на вас. Що буде, якщо вам не одобрять піар.
-
Тут логіка така: якщо ви щось згадуєте в своєму кейсі, в листі, то все має бути підтверджено документами. Згадуєте про якусь людину, додавайте лист від цієї людини. Кажете - я афігенно заробляю, додаєте декларацію. Кажете - володію англійською, додаєте сертифікат про це.
-
Дякую дуже
-
Друзья, подскажите пожалуйста, нужно ли переводить додатки к дипломам с оценками для подачи на гуманитарную программу? Заранее спасибо за ответ.
-
Едмонтон, дип.пошта
-
Вибачте,мала на увазі IRCC
-
Привіт всім, в мене таке питання, хто сам подається а хто з послугами міграційного консультанта, підкажіть будьласка когось якщо є, дякую)
-
в довільній формі. в шапці листа вказуєте ваші дані, адресу, номер аплікації, uci, конт тел