PR CUAET
-
Всім привіт! Хто в курсі, які місяці зараз на розгляді? Чи є щось з 2024 року?
-
Цікаво чому не присилають імейл 🤔
-
Здоров’я мамі 💛 моя щира рекомендація - взяти консультацію у хорошого спеціаліста. Тут багато рекомендацій вже було експертів. Я можу порекомендувати звернутись до Інни Коган ще, в неї є безкоштовні перші консультації і великий досвід в тому числі з веденням медичних кейсів. Удачі!
-
Думаєте це допоможе ? Наш теж нок там був але не вибрали…бо я так розумію це просто в них якийсь бот рандомно вибирає і все. Сумно звісно але надіємось будуть ще вибірки та і пощастить бо я так розумію це гра як кому повезе чи обере їх той бот чи яка система в них там..
-
Не знаю, особисто я була так нажахана ловлею слотів що розуміла що другий раз таке пережити не дуже хочеться. Тому по сто разів перевірила чи всі документи зібрала, зробила всі копії які потрібні були і не потрібні були. І взяла мані ордер на всяк випадок, хоча в Едмонтоні можно було сплатити карткою. Не знаю кого як, а мене система ловлі слотів змотивувала підготуватись як слід і навіть більше 😅
-
Офіційний сайт консульства
-
тут в чаті марно попереджати. бо до вас ця інформація тут писалась майже кожен день. як бачите люди всеодно цим не користуються. не користуються навіть інформацією яка пишеться на офіційному сайті.
-
Може вас на рурал тримають. А ви коли реєструвались на ЕОІ , який потік обирали ?
-
зараз навіть перевірила закріплені повідомлення, там є кілька де написано що потрібні копії