PR CUAET
-
На пошті сплачуєте мані ордер на імʼя консульства де ви будете все робити
-
На січень взяла тільки що. На 2 число.
-
Те саме 😭
-
Чи потрібно по подачі документів перекладати штампи у паспорті,якщо вони не англійською?
-
Доброго дня , можливо хтось знає чи можна часто додавати загружати документи до аплікації чи це шкодить розгляду ??
-
Подавалися в Оттаві на паспорта для мене і дитини. Подзвонили з консульства і сказали, що я маю анулювати прострочений вже у 2021му році паспорт дочки. Запропонували або привезти їм цей паспорт з України, або зробити заяву в поліцію, що я його втратила. В поліції Калгарі мені сказали, що це повна дурість і вони таким не займаються. Чи може хтось підказати як анулювати прострочений давно паспорт дитини, якщо він в Україні. Чи може хтось з друзів його знайти і віднести на анулювання в Україні без участі батьків? Дякую. 🙏
-
Інколи буває таке. Але це дуже рідкісні випадки. Якщо все окей і у вас дійсний паспорт то ворк перміт повинні дати на 3 р повних від дати видачі вп.
-
Я зайшла через ключ привата з телефона
-
В мене фамілія як у вас
-
Зрозуміла. Щось геть туплю. Пенсія бл......🤣🤣🤣
-
Шукаю слот на паспорт дитині до 16 років (Оттава) нічого.....сьогодні взяла навіть вихідний, щоб шукати....вже нема сил
-
Люди підкажіть ,будь ласка , чи можна з Ванкувера паспорт летіти робити в Торонто (замість Едмонтона)
-
100 за візу + 100 за візитор рекорд
-
Закордоний паспорт від 12-16
-
А коли ви подавались в DHL?У нас вже майже два тижні і ніякого трек.номеру не прийшло.
-
У мене так само, не пропускає через Дія
-
Там інша сума, я не в курсі пошукайте по групі, там писали
-
Добрий день,спільното.Хто перекладає з іспанської на англійську?Плтрібен мексиканського переклад штампу у паспорті
-
Підтримую, саме тому і перепитала😂
-
Скажіть будь ласка а яку послугу вибрати якщо треба паспорт дитині до 16
12 Jan 2024, 17:45
320441/474652
3 days ago