PR CUAET
-
Я просто забила. Все. Сайт глючить так , що мені панамку сдуло. Почекаю поки все вшухне. Бо неможливо , це якесь знущання
-
Слоти вільні показує, але пише, що зайняті. Це так чи система глючить?
-
Если Вы официально работали этот период на компанию - да, Вы можете использовать этот опыт для Canadian Experience
-
Якщо слоти зловили щойно ,але на почту не прийшло підтвердження,чи це рахується активним?
-
Летіть за 200$ туди-назад
-
@li_liubov [6349906037] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 13/11/2024 04:59.
-
Раніше в Оттаві (не знаю, як в інших консульствах) приймали. Але сьогодні запрацювала нова система електронного запису в консульства, то без САМЕ реєстрації в Резерв+, не давало можливості дійти до етапу вибору дати і часу. Писало, що неможливо отримати послугу, зверніться до ТЦК. Чоловіки в гілці про слоти виставляли скріни з цим. І от тільки після того, як встановили Резерв+ і внесли туди всю актуальну інформацію, пустило до можливості обирати дату і час прийому в консульство. Теж в тій гілці чоловіки про це писали. Якщо з Дії у витязі все гаразд і пише "на обліку", то і в Резерві теж має бути все гаразд. Без встановленого застосунку Резерв+, на жаль, неможливо записатися в консульство.
-
Цікаво як це за 200 ₴ якщо у мене 2 дорослих дітей то мені з ними потрібно летіти, і це вийде не в 200 доларів а в 1000 як мінімум. Дуже легко вам казати летіть за 200₴
-
В чоловіка теж такий нас не обрали Хотя був цей нок в виборці 7 листопада Це напевно просто якесь повезе чи ні..бо це робить бот я так думаю..
-
слоти відкриті для бронювання в будь який час, аби лише були вільні слоти