PR CUAET
-
Доброго усім дня! Приїхав по куает два роки тому, живу та працюю фулл тайм у Альберті. Чув, у Новій Скошіі легше отримати ПР. Читати всю гілку немає часу. Хто може детально проконсультувати з варіантів отримання пр у НС? Консультацію звісно оплачу. Дякую.
-
Якщо пише заброньовано то значить є, потім підтягнеться крок 2. Якщо пише під записом опрацьовується, значить щось думає ще
-
Обрадую Вас в мене 24 години
-
Але якщо запис на візит є але ще й досі опрацьовується
-
Навіщо мені ?
-
В кабінеті є док, це можна вважати підтвердженням? А як оплачувати не підкажете?
-
Крок 2 десь був за годину, але запис був затверджений одразу і мав присвоєний номер, тому подивіться як сам запис у вас зазначений
-
Якщо таке є а на почті не має то це означає що дата заброньована чи ні?
-
Якщо ловите слот на в інше консульство попередній автоматично скасовується?? Чи потрібно самому скасувати?
-
Якщо ви про то, коли вже є слот. То у мене опрацьовується взагалі не було, зразу заброньовано( чи як там)
-
А що робити якщо емейл не прийде? Можна буде якось в кабінеті підтверджувати візит?
-
Доброго дня, потрібно зробити закордонний паспорт для дитини 15 років. Знаю, що подача разом з одним з батьків обов'язково, а отримання можливе по пошті, чи особисто але без батьків?
-
Зависли на цьому кроці, код не приходить. Хто знає що можна зробити з цим ?