PR CUAET
-
Message from user Виктория has been removed because this user is in spam list (???)
-
Це ви мене питаєте? Я такий же користувач як ви.
-
Тоді якого кольору повинні бути доступні слоти?
-
Дуже допоміг знайти роботу, яка дозволяє отримувати одній двох дітей. З іншого боку, високий рівень англійської все не дає пройти по ЕЕ в цьому віці. А НОК не підходить під провінційні програми. Тому я пішла на гуманітарну зі зданим тестом та еваоюйованим дипломом. Не зекономлю, карочі 🤣
-
Треба зрозуміти алгоритм. Можливо, голубим світяться непідтверджені слоти, тобто потенційно вільні? Бо сьогодні людина відмовилися, комусь вдалося забукати, через деякий час цей слот у мене зявився як вільний.
-
Так спочатку UCI , а потім вже коли переходиш далі дізнатися чи бачать мою аплікацію вже хочуть номер справи . Сьогодні попробую обійти цей пункт як писали вище
-
Important! It is essential to find out about the important entry and transit requirements for the USA (incl. Puerto Rico) and/or Canada, as if you do not register for the ESTA and/or eTA and (TSA) Secure Flight programs, you will be refused entry to the USA / to Canada (and also transit through USA/Canada). For further information please go to condor.com / Flight Preparation / Entry Regulations and Customs. Якщо летимо з Німеччини в Канаду по CUAET, чи треба з цих програм десь реєструватись?
-
Я вчора вночі кожен такий блакитний слот пробував відкрити… Жоден не спрацював😳
-
Заходите в Усі послуги-Бізнес, далі Електронний підпис для фізичноі особи. У додатку не працює.