PR CUAET
-
Підкажіть, а як так що слот підсвічується синім, наче вільний і можливо забукати але він вже зайнятий? Ще тупить сайт після того як тупив що неможливо було зайти? Чи це завжди так? Чи як? Чи шо?
-
Копії свідоцтв, пермітів,паспортів якщо є за наявністю,для кожного паспорта окремі копії,паспорт копія одного з батьків хто подає,перміт ,віза ,це те ,що вимагали у нас.Заява
-
Нє, кліпати і посміхатися не треба:)
-
Нам сьогодні віддали дитячий паспорт чоловікові,без резерва.Подавала я.
-
Але зайшла на сайт в Торонто, і там немає цього в дужках ( за наявністю) не розумію у чому різниця що там вимагають а у іншому консульстві ні
-
Треба розібратися з тими ключами, там не треба кліпати та посміхатися?коли хочеться вбивати ;)
-
Супер. Дуже вам дякую. Побачила що номер платника податків, тобто індифікаційний, за наявністю😅Дякуюю
-
Особистий ключ можна зробити в приват24 або монобанк. Тоді дія взагалі не потрібна.
-
Мій код в дії підійшов. Оттава
-
Все буде добре. Копії має вистачити. В Едмонтоні приймали і питань не було.
-
Щиро вдячна
-
Так.
-
Добрый вечер, подскажите пжл, забирать детские паспорта в порядке живой очереди или по записи? И когда лучше утром или после обеда? Уточняю, тк нужно отпрашиваться с работы. Спасибо заранее за ответ💐💐💐
-
Я дуже надіюсь що пройде 😅дякую Вам. Просто так дивно що у Едмонтоні пише що за наявністю, а у Торонто по іншому😅
-
У мене також таке було, я просто вийшла з додатку та зайшла по новій
-
Та ось сиджу з вудочкою🤣
-
У меня тоже балл по ЕЕ всего 391 был,но этот бал как я понял не учитывали,а учитывали бал eoi (ибо 391 по ЕЕ это тоже не проходной бал как и ваш 317 ) Жаль что удалили профиль так невовремя, теперь только всевышнему известно выбрали бы или нет если бы не удалили. Не отчаивайтесь,все срастется
-
Спробуй ще, ніч довга може більшість хто в Канаді все таке піде спати, от я наприклад йду, а вам бажаю успішної ловлі
-
Любий чат, бажаю вам наснаги та удачі. Я за тиждень зробила 3 паспорти за 8500 грн в Києві і можу закрити це болюче питання.
-
Жива черга. В години відведені на видачу паспортів.
12 Jan 2024, 17:45
328261/474652
3 days ago