PR CUAET
-
Рівно за 2 місяці прийдіть в живу чергу і Вам подовжать паспорт. Одразу замовляйте перміт. При замовленні перміту Ви отримуєте підтвердження, що документи в роботі і до такого-то терміну Ви можете продовжувати навчатися або працювати. Зазвичай, це 6 місяців. Це і є Вашим легальним правом перебувати в Канаді під час оформлення
-
Приєднуйтесь до нашої команди! Ми терміново наймаємо Клерка із введення даних для керування нашою базою даних. Пишіть нам у DM, щоб дізнатися про вимоги до роботи, бонуси та процес подання заявки».
-
Ні, лише один раз, і то це тимчасова вимушена дія.
-
Вітання, чесно кажучи дуже важко сказати чого очікувати бо провінція ще сама не знає як все робити. Це був фактично тестовий другий відбір. З ЕЕ вони минулого року на початку робили вибірку також по будівельним позиціями тому може думають таку саму зробити ще раз. Але чесно, ніхто не знає що вони собі думають
-
Моя мама приїхала до Канади коли їй було 59 років. До цього мову вчила сама. Тут закінчила 12 рівнів мови в коледжі і зараз знає мову ідеально! навіть в пунктуації не робить помилок. Їй 70. Тож я впевнена що це лише бажання. Вона працювала, а по вечорах ходила на курси ESL.
-
Позаду будівлю є платна парковка
-
Користувача Александр було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
Message from user Александр Исаев has been removed because this user is in spam list (???)
-
Інформація про позбавлення водійських прав за неявку за повісткою в ТЦК, не відповідає дійсності, – Міноборони спростували заяву ЗМІ Тимчасове обмеження права керування транспортом може бути застосоване до громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, виключно за рішенням суду.
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
я не знаю як вони відслідковують, інформація на офіційному сайті є, що він перестає бути активним і потрібно пеереподатись: "If you’ve been out of Ontario for more than 212 days in any 12‑month period, you may have to reapply for OHIP at a specialized ServiceOntario Centre". ми ще не звертались до центру, тому я не знаю як буде насправді
-
Шановні учасники, будь ласка, для обговорення питання мови, особистих здібностей тощо переходьте у флуд. Бо кілька днів з кількох сотень повідомлень лише одне-два по суті гуманітарної програми. Ну дуже хочеться почистити групу, бо цінні повідомлення вже загубилися.