PR CUAET
-
Непомітно ))) це коли слоти були но писало нема )))
-
Так, через 1-1,5 тижні вони передадуть, і ще десь через тиждень WES отримає
-
Щоб забрати готовий паспорт, наприклад, з наступного тижня, потрібно ловити слот?
-
Все буде добре, зайти зможете головне не лякайтесь. І не нервуйтесь на фоторозпізнавання.
-
Треба створити персональний кабінет в Іміджевому центрі, туди завантажити дипломи і додатки. Замовити там же переклад, якщо вам треба. І загрузити також форми, які вам надасть WES. І все. Іміджевий центр коли перевірить ваші дипломи сам відправить все у WES, ви не завантажуєте.
-
Спасибо большое
-
Людяно бо зручно 🤣🤣🤣 так зручно що аж непомітно😭
-
Це Торонто таке написало у фб
-
Дякую 🙏
-
Як пишуть на сайті, який ніхто не хоче читати, консульство має надію що від слотів будуть вчасно відмовлятися або автоматично анулюються ті які не підтвердять
-
Коли появляться слоти для отримання паспорта в Едмонтоні?
-
Це для всіх консульств Канади?
-
Я зайшла на їх сайт та не знайшла цієї інформації 😕 Надіюсь й справді нададуть можливість забрати до кінця місяця 🙏 (Едмонтон)
-
Доброго вечора! Може це вже і обговорювали 🤷♀️ я пропустила Підкажіть, будь ласка, коли чекати наступні слоти? Або що робити тим хто не вполював слот цього сезону?
-
До кінця місяця дозволили забирати без слотів -жива черга, по графіку, бо слоти хтось розгріб вже. Але якщо на сайті вже змінюють інформацію то може передумають завтра
-
Це не з сайту інформація а від людей які поїхали за паспортами без слотів бо отримали повідомлення що паспорти виготовлені та доставлені
-
Наступна партIя на полгода с июня по декабрь я думаю будет где то в мае апреле
-
Смотря что за стрим у вас.Если Альберта ЕЕ,то всю историю как и в ЕЕ профиле,если АОС то только канадский опыт
-
А звідки така інфа?
-
Всім привіт! Можливо хтось знає, якщо дитина неповнолітня уже з паспортом Канади, чи необхідно загружати також її фото та сплачувати за заявку з її урахуванням на фед етапі. У формах ми звичайно ж все заповнювали на неї та додавали копію свідоцтва / паспорт.
12 Jan 2024, 17:45
330761/474652
6 days ago