PR CUAET
-
І чи є десь у групі дозвіл від екс-чоловіка на імміграцію спільної дитини, чи де це можна знайти?
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка, які сторінки украінського паспорта (книжкою) треба перевести і вкласти для федерального етапу?
-
Ваш старий паспорт забрали ( прокололи ) ?
-
Найлегше було б батькам теж куает зробить. (Найлегше в юридичній площині, найважче в фізичній. (Везти стару матір на відбитки пальців за тисячу кілометрів в одну сторону - і нікому, і вона не витримає такої дороги. 🤔) (І в цьому місці можна зауважити "а як ви тоді думаєте через океан її везти?" ) А ще контейнер з речами б хотілось... 🤔 І теж без поняття, як його оформлять, і скільки коштуватиме такий груз?. 🤔
-
Якщо потрібна віза , то і на візу подаватись
-
знайома яка брала пр по шлюбу так і робила
-
Доброго дня, а скажіть будь ласка, якщо в мене віза та ворк перміт на старому прізвищі? Вчора я отримала новий паспорт з новим прізвищем в консультсві , мені тільки ворк перміт треба змінити на нове прізвище чи візітор візу теж? Бо в мене віза дійсна до 27го року, але паспорт той вже не дійсний через зміну прізвища😅 Дуже Дякуб заздалегідь за підказку
-
Тогда ждать. Второй вариант : звоните/пишите в консульство чтобы выслали вам сканы. Там тоже люди. Я по другому вопросу звонил в Едмонтон, был приятно удивлен качеством ответов, вежливостью.
-
Да, там очень видно что с экрана:)
-
Перескануйте ці фото. Якщо все чітко видно то можна
-
Я не можу їх сама відсканити поки що. Паспорти ще не прийшли мені і коли прийдуть не відомо, але вони готові. Мені вислали фото паспортів зроблено з екрану комп'юрету в пдф форматі. Чи можна підгружати ці фото?...
-
Дякую