PR CUAET
-
Підкажіть,як бути… Паспорт доньки до 2026,Віза,WP & SP також. Записалися на новий паспорт,кінець січня.Звісно що він ще не буде у нас на руках до кінця Березня 2025. Питання в наступному: як можна буде дитині зробити нові Візу,ВП і СП якщо до кінця березня не встигнемо. Дякую. ( донька в 11 класі і якраз скінчиться дія її всіх дозволів у 12 класі). Дуже хвилюємся. Дякую!🙏🏻
-
У нас Ворк перміти є діючі. Нам візітор якраз потрібна
-
А підкажіть де його можна буде знайти?
-
Дякую, але я ніяк не можу знайти на сайті посилання, щоб податися знову. Хоча першого разу я все сама зробила і отримали візи. А зараз ніяк не можу знайти де можна заповнити форми
-
Дякую. Зараз спробую
-
На мою думку, перший абзац не зовсім відповідає дійсності, хоча раніше я теж так вважала. Після отримання нотатків, побачила іншу картину, а саме: Подача від 17.11.2023 АОР від 30.01.2024 Здали біометрію 31.01.2024 Ви сказали, що до АОР ніхто наші заявки у очі не бачить, але згідно нотатків 20.11.2023 було аплікація перевірена на наявність документів і був розпочатий етап криміналіті, який був завершений здачою біометрії.
-
Добрый день. Скажите у всех сейчас не заходит через дию на сайт?делаю авторизацию и не перекидывает дальше
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
Дуже цікаво. А як ви бачите, що заявку перевірили на наявність доків? Notes 16, 17, 18 згенеровані швидше за все автоматично (smgc-systeme), плюс там схоже одна й та сама інформація, до всього ж важко інтерпретувати, про що саме там йдеться. Етап criminality дійсно розпочатий, однак ніщо не вказує на те, що це була людина. А ви бачите десь у нотатках дату АОР? Як вона там позначена?
-
Pdf merge. Така функція, разом зі стисненням, є в pdf24. Безкоштовна програма.