PR CUAET
-
покажіть мені не в куает для українців, а на сторінці про продовження перміту для всіх
-
я вам про зерно,а вы мені про полову. Я вище скинула посилання,як можна продовжити дозвіл на роботу НЕ ЗАЛЕЖНО ВІД НАЦІОНАЛЬНОСТІ.
-
а де пише? виділіть будь ласка може я неуважно читала. я вище скинула посилання
-
Не пише межі 3 роки. Ви зараз серйозно? Тоді можливо 300 років? Чи 3000))))
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
по -перше ,це не написано що для українців, по -2 ,ніде про межі 3 р не пише
-
Все вірно. Але в межах початкових 3 років.
-
В мене є моя інструкція як я робив Віза Рукорд і візу для дитини. Але не розумію в якій розділ її закинути ?
-
Та ні. Я ж допомогти хочу. )))
-
Гарна ідея.
-
Потратил кучу времени не понятно на что ))))
-
по 50 баксів з усіх 180к і можна йти на пенсію ))))
-
а ось це?
-
Яка омана? Хто і як може перешкодити вам, мені та іншим громадянам України взяти та подати анкету на воркперміт із Канади по CUAET? Также як і зараз , та завтра і так до 31.03.2024? Ви не знаєте це посилання, де ви зайдете і зараз зможете цю анкету подати?
-
Я думаю що можливо будуть якісь нові кроки, але це залежить від того скільки Українців прийде і буде під загрозою залишитися без статусу. Якщо багато 50к+, то щось мали б думати, інакше отримають 50 тис заявок на гуманітарну програму. Але станом на сьогодні по офіційних каналах заявлено що додаткові measures НЕ плануються
-
182К, з яких я вважаю що тисяч 40 повернулось взад, якщо не більше
-
Порада, трохи розслабитися, вище голови не стрибнеш. Думаю говермент розуміє що ті хто працює на теоретичний амазон (а то багато людей) мають тяжкі шанси на отримання пр за три роки, війна триває, тому дивлячись яка Канада гуманна до націй що не звикли працювати, українці можуть розраховувати мінімум на 2 роки продовження перміту, це моя думка, що спирається на ситуацію в Канаді і в Україні. Але це лише думка, бо 200к людей потроху висилати трохи напряжно)