PR CUAET
-
Дякую
-
Доброго дня, я знову до вас за порадою. Хто нещодавно подавався на візу дитині (дитина в Канаді)з візітор рекордом через портал, маю до вас питання. Застрягла на пункті про резидентство за останні пʼять років. Поточне місце проживання ставлю галку що Канада, видає помилку. Логіку розумію, оскільки це процедура outside Канада, але ж з візітор рекордом тільки вона підходить. Пробувала як мені тут радили ставити ставити статус не visitor а foreign, нічого не змінилося. Перепробувала всі варіанти, видає помилку. Як ви вирішили це питання?
-
Я через місяць оформила після того як статус був паспорт виготовлений. Ще не знаю як будуть розвиватися події. Ось тільки відправила заяву.
-
Так.Не можу зайти, щоб глянуть слот на отримання паспорту.Дія зроблена через Монобанк.Просто не пропускає.Сканує обличчя ...відкриває Дія і знову викидає на початок
-
Спробуйте так.
-
Я також інфо ніде знайти не можу
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, хтось вже додавав до існуючого запису дитину? На сторінці написано , що це можливо, а не знаю як
-
Дякую
-
-
Мені спочатку відповіли , що я не можу там зробити паспорт , тому що проживаю в Канаді , я почала писати ще і дзвонила туди , була тиша , а потім в четверга мені прислали на електронну пошту, що я можу приїхати , а в пʼятницю на 10 ранку в мене їжа запис 😅ледве встигла 🥲може на то і був розрахунок, щоб я просто не встигла 😅
-
Ні.Та в Резерв мій чоловік заходить без проблем
-
А вы оформили доставку с Украины до консульства? Или с консульства к себе домой?