PR CUAET
-
Вам не потрібна робоча віза - вона нічого не дає окрім права на вʼїзд. Вам потрібно до закінчення 6 місяців перебування подати на розширення статусу візітера у Канаді , тобто, на візітеррекодс. Зазвичай - надають стандартно ще на 6 місяців. Виїжджати для цього не треба. Поки чекаєте рішення - статус візітера зберігається.
-
Так, можна довіреність зробити. Я робила. Напишіть мені завтра десь о 12 по Торонто, я вам надиктую, що робити
-
Ці збереження тільки для першого внеску? Чи можна купити, далі купити, а потім за житло сплатити?
-
Message from user Диана has been removed because this user is in spam list (???)
-
@al22exa [6451624219] заблоковано.
-
Якщо хтось буде скасовувати слот на оформлення закордонного паспорту для дорослого в Оттаву чи Торонто. Напишіть мені будь ласка. Дуже потрібно Бажано листопад-грудень-січень
-
Вітаю, написали вам в особисті
-
Message from user Андрей has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Арина Бутова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Андрей has been removed because this user is in spam list (???)