PR CUAET
-
😤😤Боже який брєд
-
По-різному. З того, що читала - 1,5-2 місяці
-
Зараз в Едмонтоні люди отримують паспорти оформлені в квітні-вересні тому по факту 3-6 місяців.
-
А з доставкою DHL скільки виходить?
-
Куча людей, у которых два паспорта. До марта еще можно продлить ворк пермит на три года, но для этого нужен паспорт валидный еще три года. Для этого люди и заказывают раньше, чем за год до завершения имеющегося.
-
Вітання. Сьогодні об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Не Ви стомили, а цей процес. Я коли бачу повідомлення від Вас, то знаю, що мій час з ЕСPR ще не скоро, хоча вже майже 6ий тиждень закінчується.
-
Доброго ранку, всім. Зараз в процесі заповнення документів на федеральний етап. Я головний аплікант. Одружена. На номінацію від провінції подавались разом. Зараз вже не живемо разом, але досі не розлучені. Чи можу я вказати, що маю чоловіка, але ми сепарейт і не додавати його до аплікації? Як буде правильно?
-
Вітання. Сьогодні об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
А ви вже подались чи лише плануєте?
-
Дякую🙏Гарного вам дня!
-
Роботодавець подає документи зараз, тому вирішила детальніше з ним обговорити стрім заздалегідь (high wage швидше, і зп дозволяє податися). Але переживала, чи зможу потім ці 50 балів отримати 😅
-
Дело в том, такая опция, как придумать пароль, даже не предлагалась. Я в Приват 24 захожу через мамин аккаунт так как у меня нет доступа к украинским организациям, но в мамином банк интерфейсе, немного всё по-другому, чем описывает парень в видео инструкции, я к примеру не нашла опцию «Бизнес».
-
-
Це так но CUATE це нова програма що консультанти не можуть консультувати бо не знают як вона працює і так далі. А аос це стара програма в Альберті де всі подаються на номінацію раніше зараз вже все змінилось і так само наразі консультанти не можуть давати конкретних порад окрім як працювати в сферах яких Просто як приїхали чоловік хотів піти апрентісом йому вчитись 4 роки то питали у 3х різних всі казали це не підходить То не знаю не ясно
-
Гарного дня, використання FHSA тільки для першого внеску на покупку першого будинку. Кожен рік можна вносить до 8000$. Всього за все життя рахунку можна покласти 40 000$. Якщо рахунок відкрили і не використали/не поклали 8К, то ця сума переноситься та додається до наступного року. Для інформації, гроші які на RSP рахунку також можна використовувати на покупку житла без уплати налогів. Пишіть, або дзвоніть, якщо будуть питання.
-
Диана [5385432154] заблоковано.