PR CUAET
-
Всім привіт, забрала сьогодні свій паспорт в Едмонтоні. Хоча видача сьогодні з 10:00 я була в консульстві о 8:15, і вже переді мною були люди, вийшло записатись 18й у чергу. О 9:10 приблизно вже на місці був консул і людей з коридору запустили до waiting room. За хв 10 до початку видачі дівчата вже почали запрошувати на видачу паспортів. На людину було близько 1 хв, я о 10:25 вийшла з паспортом на руках
-
Та ну не знаю.В нас запис на 16 грудня.що ж чекати.Може хтось відпише у чаті що потрапили все ж таки по слоту жінки
-
Доброго дня! Щоб зловити слот для подачі на довідку для набуття громадянства, яку послугу слід обирати: -Реєстрація набуття громадянства України за народженням -Оформлення набуття громадянства України у звʼязку з перебуванням у громадянстві України одного чи обох батьків дитини?
-
Доброго дня.Щойно дивилась прямий ефір та консул сказав що чоловік не може прийти по слоту жінки.Це якийсь жах.😩
-
Я просто переживаю, щоб я встигла отримати цей ВП до того як мій закінчиться, бо бачу люди чекають по півроку
-
Доброго дня, а було в когось таке що статус заявки змінився на Information Requested, але ні ви ні ваш роботодавець листа не отримував? Дякую
-
Добрий день, мій ВП закінчується в червні 2025, у чоловіка в листопаді 2025, не знаю чи подаватися нам зараз на подовження пермітів, чи почекати лютого-березня 2025 року і податися тоді?
-
Це для дитини, яка тут народилася? Я так розумію перший варіант. Ми по ньому документи готували і в нас прийняли
-
У нас так було, потім аж через три тижні, прийшов дозапит на освіту, так що потрібно почекати і все прийде, я так думаю