PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, як має бути завірений дозвіл батька дитини на отримання дитиною PR - IMM5604e? Я батько, знаходжусь в Україні. Форма англомовна, український нотаріус не засвідчує підпис в ній, але форма передбачає саме нотаріальне засвідчення підпису. Заздалегідь дякую.
-
В групі написали, що робили подібним чином, і я збираюся так робити. Просто в Україні я як перекладач багато співпрацювала з нотаріусами, то принцип має бути однаковий. Тато дитини повинен підписати стандартну довіреність (або декларацію, в Україні теж є подібний документ при наданні дозволу на проживання) українською мовою. Тільки туди треба додати фрази з канадської декларації. І при перекладі потім тут на англійську попросити перекладача зберегти формулювання саме такі, які є в канадській декларації. За всіма правовими нормами цього має бути достатньо. У мене подруга піде до нотаріуса і уточнить це питання. Єдине, я з Маріуполя, то у мене тепер нотаріус лише російський. Але принципи роботи подібні.
-
Надання до установ іноземних держав чи Пред'явлення за місцем вимоги?
-
Добрий вечір! Підкажіть,який пункт обрати,при завантаженні витягу про несудимість з Дії? Дякую!
-
-
Є багато відео на цю тему, де одні розповідають реальну картину, а інші на цьому заробляють, вводячи в оману співвітчизників. В групі вже є люди, які отримали пр за цією програмою але й на жаль є ті, які отримали відмову. Все залежить від кейсу, тим паче по цій програмі також є квоти, а бажаючих значно більше і не тільки українців.
-
А когда вы подались на федеральный этап?
-
Мне провинция Онтарио за месяц дала номинацию 🥲 Сейчас с 16 ноября никакого движения
-
Федеральный У Вас тоже ПНП-ЕЕ?
-
Хто подавався по ПНП-ЕЕ, хто скільки чекав на хоч якийсь рух в аплікації? У мене вже майже два місяці тиша повна…