PR CUAET
-
На сайті отак було
-
Підтверджував одразу після того як зловил Й через 5 секунд прийшов лист на пошту
-
Хай люди приходять. Ризикують. Моя знайома у цей вівторок забирала дитячий паспорт в Торонто. Паспорти не видавали без слота. Жінки плакали. Люди обурювалися, кричали. Все марно
-
Давайте розпишу детальніше Отримати статус постійного резидента Канади через систему Express Entry для проживання в провінції Квебек безпосередньо неможливо. Квебек має власну імміграційну систему, яка діє окремо від Express Entry. Це пов’язано з тим, що провінція володіє спеціальними повноваженнями у сфері імміграції та керує своєю програмою, відомою як - QSWP Система Express Entry призначена для провінцій, які підпорядковуються федеральним імміграційним програмам (наприклад, Ontario, Alberta, British Columbia). При подачі через Express Entry ви декларуєте намір оселитися в одній із провінцій Канади, окрім Квебеку. Після отримання статусу ПР вас ніхто не може юридично змусити залишити Квебек або переїхати до іншої провінції. Статус ПР дає право жити й працювати будь-де в Канаді. Однак важливо пам’ятати: при подачі на громадянство можуть враховувати ваші початкові наміри проживання, задекларовані у заявці Express Entry. Якщо буде виявлено, що ви подавали неправдиву інформацію, це може викликати проблеми Відкликати статус ПР також можуть якщо ваш профайл підпаде під перевірки які проводить імміграція
-
Ого аж в июле 23
-
Я не додавала ссилки на дослідження, але хотіла це зробити
-
Я вважаю що люди 12-13.11 про це не могли знати. Не було жодних інструкцій! І багато хто взяв для чоловіка/дружини. І має право їхати з цим слотом ! Потім 20.11 зробили оголошення! І що тепер всі мають відмовитися і чекати ще пів року? Це не правильно! Я буду так як і ви їхати і добиватися щоб прийняли чоловіка на мій слот. Бажаю успіхів!
-
Також .pdf файл з заявою у доданих до цього емейлу ,що записан куди і коли
-
Й отак