PR CUAET
-
Це не надумані, він сам сказав , що пише листи клієнтам, а люди підписують
-
Блін, народ, та що ж за рівень конфліктності. Одна з причин, чому канадці прчинають не витримувати інвазивні культури. Люди різні, хтось сам залюбки лист напише. Хтось зайнятий, і йому потрібно надати проект листа. Хтось взагалі не блищить освітою та не може двох слів на папері скласти (хоча має успішний бізнес). Тож йому також треба допомогти. В кінці кінців, це вам потрібно, а не їм. Взагалі не проблема, хто і як текст складав. Аби підписали та підтвердили, коли офіцер зателефонує.
-
да, мы с женой подавались вдвоем, дети взрослые уже, оба были self-employed, без высшего образования. Получили PR в марте 2023. Я писал нашу историю (думаю, найдется по слову "сирот").
-
Це не флуд , я запитала номер ліцензії , маю право, так я хочу запитати в IRCC про таку методику роботи, а номер приховують, тому що знають ,що так не можна
-
Оформлення закордонного паспорта
-
Скажите пожалуйста,у кого получалось дозвониться в консульство Торонто? Реально ли это вообще? Я звоню по 40 раз в день ,никто не отвечает. Уже 1,5 месяца я жду трек номер от DHL,на email они тоже не отвечают. Я уже и повторно заявление отправила и тоже тишина. Получила ответ от МЗС Украины,что паспорта у них на складе,они ждут пока консульство передаст заявление и квитанцию
-
Пункт Оформлення
-
Користувач Inha [5902212189] отримав 1 попередження(з 3)
-
Мені особисто відомо за двох людей , одна дівчинка переподала , отримала АОR пр другій заявці , друга дівчинка переподала ( здається в очікуванні АОR, але чи бачать її аплікацію в системі - другу подачу , то не знаю? 🤷♀️)
-
Inha [5902212189] попереджений (1 з 3). Причина: Ігнорування прав і бажань інших учасників чату
-
/warn Ігнорування прав і побажань інших учасників чату
-
Сиротне находит
-
. [5787218252] був 🔇 обеззвучений. • До: 29/11/2024 17:54 • Причина: зменшую автоматичний мʼют який надав бот за 3 порушення правил з 30 днів до 1 тижня. Будь ласка дотримуйтесь правил, розумію що емоції вирують, але винна в складній ситуації з паспортами перш за все росія, яка напала на Україну. Лише далі неоптимально працюючі консульства і уж точно не учасники цієї групи. Тому давайте мирно спілкуватись.
-
/mute 1w зменшую автоматичний мʼют який надав бот за 3 порушення правил з 30 днів до 1 тижня. Будь ласка дотримуйтесь правил, розумію що емоції вирують, але винна в складній ситуації з паспортами перш за все росія, яка напала на Україну. Лише далі неоптимально працюючі консульства і уж точно не учасники цієї групи. Тому давайте мирно спілкуватись.
-
все находит 😂 t.me/prcuaet/2427/23845