PR CUAET
-
Elena 🇺🇦 а ви не змогли би висловити свою думку, чи можна звернутися наприклад до суду якщо еджибіліті не дають 6+ місяців ?
-
Ніде.
-
Ukrainian Family Reunification Program Update: 29.10.23 - Applied. 09.11.23 - AOR. 09.11.23 - Biometrics Request. 06.06.24 - Eligibility Letter. 21.06.24 - Medicals Exam passed 06.11.24 - Final Decision. 12.11.24 - Portal 1 13.11.24 - Portal 2 22.11.24 - eCoPr
-
Строк 12 місяців. Тут нема строків на отримання оар, а потім я як зрозумів можна застосовувати загальну практику отримування кожного етапу
-
цікаво, чи ще діє пільговий прийом для багатодітних родин
-
Саме так. І цим користуються. Тому адвокат ( можливо), на мою думку, зможе вирішити. Але на це питання треба ще знайти відповідь
-
В сина паспорт закінчувався в 22 році. Ми ходили в консульство щоб подати на новий. На той час сину було 15. Нас в консульстві відмовили, сказали немає сенсу бо поки новий паспорт виготовлять то вже буде майже 16, і тоді треба подавати на дорослий паспорт. Тож нам його продовжили і сказали приходити в 16 років. І з того часу як виповнилося 16 років ми намагались спіймати слот 15 місяців, нарешті нам це вдалось. Але дивлячись на сроки , я думаю що отримаємо його вже в 18 років)
-
-
Елена колись писала тут. вот ответ: Ситуация в некой мере аналогична аппликациям Self-Employed Artist/Athlete где заявителей иногда ждали AOR по два года. Можно использовать процедуру мандамус на основании отсутствия работы над файлом. Вы просите решение, альтернативная позиция запрашивает получение AOR или решение по eligibility.