PR CUAET
-
Мені на це питання відповіла Ірина трошки вище
-
Зрозуміло. Квебек він такий. Тоді почекаємо.
-
Про таке тут ніхто не писав свій досвід, питайте в консульства до якого плануєте замовити. Або шукайте інтерв'ю в гугл Юліана Волошина, вона також питала як це зробити то консул з Едмонтону відповідав, заяву наче треба писати до того консульства в Україні де виготовляли
-
Може там 100 таких , як ваш чоловік. Ніхто ж цього не знає. Але так , можна вірити в теорію змови, червоних проти синіх
-
Це так працює по ідеї. Є рейтинг людей забирають верхівку рейтингу, з огляду на інші критерії з цього і формується прохідний бал.
-
З однієї
-
Ну вот мне не пришла никакая форма для заполнения, сначала я звонила им и спрашивала когда, они вообще моей аппликации не видели. Самый хороший агент сказал, что добавление моего файла в систему занимает 3 месяца, сейчас ничего не видят. 11 декабря будет 3 месяца, посмотрим. А о форме нечего и спрашивать если даже не видят моей анкеты…
-
Якщо всі не підходять то бал має бути вищий
-
Ага :( На СДЕРЖАННЫЙ «позитив»…
-
Все правильно. Але вони не можуть обрати прямо всіх, хто відповідає параметрам вибірки. Обирали якусь доступну кількість і на цьому все. Не пощастило вашому чоловіку , потрапити до щастливчиків. Буде значить наступного разу
-
Вони і з минулих прибрали ноки
-
Наша помічниця яка допомагає з документами не може знайти на порталі куди саме там потрібно грузити фото , 🤦🏼♀️
-
Сьогодні в групі фейсбук багато хто пишуть що прийшло по хелс індустрії я так зрозуміла тільки АОС 😟
-
Цікаво чому ноки в цей раз не розписали які брали
-
А ви знайшли куди саме треба грузити фото ?