PR CUAET
-
Доброго ранку. Підкажіть чи знає хтось як отримати продовження ворк перміту, якщо закордонний паспорт закінчується на початку березня 2025, а запис в консульство на оформлення нового 24.01.2025. На скільки я зрозуміла з гілки обговорення про отримання нових паспортів строки отримання біля пів року. На разі знаходимось на федеральному етапі PR. Тож питання як легально можливо подовжити ворк перміт?
-
Ех, ніхто не враховує, що чоловіки дуже часто як маленькі діти 😅
-
Уточніть, будь ласка, зовсім нікому не можна? Тобто якщо мама зловила на себе слот для дитини, то батько не може подати? Або якщо дружина спіймала на себе слот, чоловік не може подати на себе на паспорт? Де є ці правила нові, якщо вам відомо? 🙌🏻
-
Я написала що канадець😁
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
❗️Добрий день, хто знає програми для українців стосовно вступу до університету. Я шукаю програми, які можуть допомогти фінансово. Дайте мені знати, якщо знаєте,дякую.
-
Так і консультант говорила в принципі. Що кейси фільтрують відразу. Ті що взагалі не підходять під програму - відносно швидка відмова, ті що мають особливі умови гуманітарні - швидкі апруви. А решта вже по градації в кого більше пунктів гуманітарної, ті і розглядаються першими. Решта чекають апрув чи відмову довше.
-
Наскідьки я розумію, саме на першому етапі йде загальна оцінка заявки - відповідає вимогам програми чи ні, чи всі обов'язкові документи додано. То якщо відмова на цьому етапі, справа не в тонкощах кейсу, а в принципі та загалом.
-
Message from user Анна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так на першому етапі і відхиляють зазвичай, наскільки бачу.
-
Значить, кейс не відповідає вимогам гуманітарної програми, якщо так швидко 😊
-
Не зовсім так, наскільки розумію і бачу по чатам. Якщо не додано якісь необхідні документи, вони роблять дозапит. Буквально в перший місяць
-
А так цікаво про що усі сперечаються( який кейс був?
-
Можливо, кейс був поданий як біженьский. Можливо ще щось. Можливо опирались в основному на війну і їм сказали, що ворк перміт можуть продовжити, а після закінчення війни повернутись в Україну. В будь якому випадку, вони отримали пояснення відмови. Це було б цікаво побачити. Все решта лише наші здогадки
-
Доброго ранку. Де має бути зареєстрований роботодавець (як називається цей сайт?) щоб він мав можливість дати Job offer letter та Job approval letter працівнику для подачі на PR? І що саме має бути вказано в тих листах? (Чи можна десь побачити вірні приклади тих двох листів?).