PR CUAET
-
Перший паспорт дійсний?
-
Може хто під скаже, СИТУАЦІЯ ТАКА, паспорт до літа , місць в консульстві теж немає а продовжити ворк перміт можна тільки до березня…(
-
Добрый день. Подала документы на визу находясь в Канаде на основании WP 15 октября. И до сих пор никакого ответа нет. На сайте был указан средний срок рассмотрения 25 или 28 дней (точно не помню). Нормально ли что до сих пор нет ответа или стоит написать в кризисную форму ?
-
Може хто під скаже, СИТУАЦІЯ ТАКА, паспорт до літа , місць в консульстві теж немає а продовжити ворк перміт можна тільки до березня…(
-
Спросила, сказали что ещё проверяют данные)
-
В Квебеке будем лет 10 PR получать……
-
Прийшло на пошту підтвердження за 3 дні, маю візит на 28.11 Торонто, на 11.40. І перший і другий лист прийшли у той самий час об 11.41 за часом Торонто. Тобто співпадає з годиною прийому. Після двох підтверджень нічого не змінюється, якщо підтвердили при спробі знову підтвердити залишається галочка на "так" і все, далі не йде. Додатково, наприклад запис підтверджено не з'являється.
-
Всім привіт. Чи може хтось мені будь ласка допомогти. Я не дуже розумію мої дії. Я отримала дитині (5 років) новий паспорт. Потрібно поновити Visitor Record. Які мої діі? Я маю податися на нову візу правильно? А потім на перміт? Чи яка процедура? Дякую за допомогу 🫶
-
Тут в школі навчають аргументовано викладати свої думки
-
Inha [5902212189] попереджений (1 з 3). Причина: флуд
-
/warn флуд