PR CUAET
-
Speaking 8, хотілося б 9. Думаю, чи варто апелювати, чи ні
-
Нарахунок чого?
-
Так, це 💯 особливо у плані купівлі.
-
Добрий день, чи був у когось позитивний досвід апеляції?
-
Скажіть будь ласка , якщо самому приїхати в консульство Едмонтона і подати заявку на цю довідку, то Кий розклад? Може хто знає?
-
Скажіть, а для довідки про не судимість фото треба ?
-
Это на федеральном этапе?
-
Скажіть будь ласка, чи правда що teacher’s assistant в Онтаріо не підходить для програм PR? Як зрозуміти чи підходить професія Dietary Aide в hospital ? (Тобто якщо в лікарні - це може йти як інший медичний персонал чи все-таки ні?) 🙏
-
Та розумію. Це був найзначніший момент, який мене утримував від Онтаріо. Але все одно поїхав, бо дуже подобалась Оттава. І мені тут пощастило, бо знайшов роботу де в мене зп у середньому $4000-$5000 за місяць чистими. І це було буквально 3є резюме що я вислав і взагалі перша робота де мене покликали на інтерв'ю і через тиждень взяли на роботу. Але ця робота не підходить для еміграції 🙁
-
Я телефонувала на 811 щодо щеплень дитині, вони зробили апоінтмент в клініці, яка найближча. Я привезла довідку зі щепленнями на українській мові, вони зробили копію, я заповнила анкету і сказали, що зателефонують. Вони зателефонували днів через 10, скащали які щеплення ще потрібні, призначили дату. У них є можливість це самостійно перекласти, вони не вимагають перекладу на англійську