PR CUAET
-
Вам цей чат не покаже всю картину Дивіться вибірки і зріс по кожній В цьому чаті багато хто category based, а значить бали не високі, щоб дотягти до прямої СЕС
-
На візітор рекорд подаватися можна в любий час, чи для нас укр ж ліміт час?
-
Дякую за відповідь. А крім пошти варіанти є?
-
Краще почекати, або ж домовитись, що Ваш менеджер скаже ірсс що Ви досі на старій посаді, у разі якщо зателефонують до нього. Моєму босу ніхто не телефонував за весь час, ні на провінційному етапі, ні на федеральному, хоча просили референс на останньому.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як бути в ситуації: моя номінація на основі нок 5 (китчен хелпер), зараз вже на федеральному етапі (еліджібіліті пройдено), і мені пропонують підвищення до менеджера мого департменту (нок 0). Прдавалась по АОС. Чи є шанс зберігти номінацію і отримати підвищення?
-
Так
-
Дякую, бачила це, тут не можна додати файл
-
Ну так як я вчора писала, мені агент ircc порадила вислати в міфі offre d’emploi і лист від ircc ( не дуже розумію навіщо, але буду висилати)
-
Пишете своєму інспектору хто видавав номінацію і питаєте чи він не проти щоб ви змінили роботу. Зазвичай відповідь така що якщо новий джоб оффер відповідає далі вимогам програми і ви змінюєте Нок в тірі не нижчому по рівню, то проблем бути не повинно і номінація буде дійсна. Єдине що попросять скласти request update через ваш аккаунт загрузивши новий джоб оффер і лист від нового роботодавця. Так було по старим номінаціям виданим ще без декларацій від роботодавця
-
Незважаючи на те, що там так вказано багатьом людям повернули аплікації через непідписаний schedule 4. Вже було обговорення на цю тему, @OstapBosak рекомендує її підписати або роздрукувавши, або електронним підписом нормальним.
-
Тоді 100% буде зрозуміло хто що перепутав.
-
А взагалі щоб бути впевнетись за якою програмою подались, то можна зайти на портал ПР и подивитись!