PR CUAET
-
Офіційно не потрібно підписувати. Але це ощначає не ставити нічого в полі підпис. На жаль бачив багато повернутих заявок цього року коли в полі підпис люди вписували своє імя. Я на всякий випадок даю дві версії. Одну з пустим полем підпису, і одну підписану закарлючкою-пдіписом
-
Підскажить будь ласка як оплатити послуги на apostille.ua ,оформлений рахунок в гривнях ,а буду оплачувати з Канади в канадських доларах онлайн ,воно автоматично зніме і перерахує кошти с долара на гривні, не можу зрозуміти!?☺️☺️☺️
-
Дякую!
-
Цікаво, я коли подала, дзвонила адвокату і запитувала чи пришлють вони тимчасовий як з вп, він сказав , що ні, тільки той лист , що заявка прийнята в роботу , якщо лист такий прийшов -то все ок
-
Тут останні дані за 12 січня, далі або не рухається або ніхто не написав
-
-
Доброго дня, підкажіть чи є якийсь список де можна подивитись який місяць чи число вже почали розглядати по цій програмі? Ми подали в кінці січня, чи може є хтось в кого вже почали розгляд хто подався кінець січня /початок лютого? Дякую
-
Дякую за фахову відповідь, саме це я вчора і писала, що статус ПР буде переглядатися разом з видачею нової картки ПР через 5 років з урахуванням виконання певної умови… (можливо кожні 5 років) За це мене 2 рази забанили, як за введення людей в оману.
-
Так подзвонили зі школи що закінчується 30.11 я сказала що ми в процесі очікування але вони просять підтвердження не розумію що це має бути вони також не знають
-