PR CUAET
-
нічого не виправлено і віри в те що виправлять немає. засабмітали бо не встигнути у 7 днів лякає більше. сподіваюсь у eCoPR буде інформація з форм і документів - тобто правильна
-
Помогите пж кто может помочь составить грамотное cv!
-
✨ Ottawa. Друзі, чудова новина! ✨ Моя донька Анастасія (@steaneexy) проводить в Оттаві (Каната) майстер-клас для дітей! 👩🍳🍪 📅 Дата: 1 грудня ⏰ Час: 12:00 – 14:00 📍 Локація: Cookiddoo School, 150 Katimavik Rd, Оттава На дітей чекає: Прикрашання пряникових будиночків. Приготування гарячого шоколаду з маршмелоу. Сертифікати, рецепти та шаблони для домашніх експериментів! 📩 Запис: пишіть в особисті @steaneexy або заходьте на сайт cookiddoo.com. 🎉 Подаруйте своїм дітям незабутній досвід!
-
Я тоже очень надеюсь что будет правильно в итоге 🙏
-
Привіт усім.В мене таке є питання може хтось з таким стикався.Я пробував зловити слот в консульство і в мене нічого не виходило .А через декілька днів я зайшов на свою сторінку і в мене показує що є зарезервований слот але на якусь іншу людину… підкажіть якщо у когось була така сама проблема
-
Підкажіть ,якщо при заповненні анкети на візу не мали перекладеного військового квитка то поставили відмітку в анкеті що не служив,візу отримали,тепер хочемо добавити службу в армії і цей квиток перекладений,але не пам'ятаємо паролі доступу до акаунту, бо все залишилось на домашньому компі в Україні,можна якось відновити той доступ?Чи залишити як є а при подачі на новий WP якщо прийде дозапит про службу то докинути. Що порадити робити в нашому випадку?
-
Питання, щоб забрати паспорт на дитину, треба зʼявлятися особисто чи можна доставку оформити по канаді? якщо можна, то як, в момент подачі на паспорт?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, где найти описание какие документы нужно иметь с собой для изготовления загранпаспорта. Особенно интересует какая сумма платежа и на какие реквизиты.
-
на ютубі є хороші інструкції, легше там глянути, бо описувати словами важко
-
Скористалася, реакції від адмінів нуль. Як і в перший раз. Учасник Turner вже не перший раз це робить. Але у вас до нього якесь особливе відношення ніж до дівчини. Ось інший модератор вище дала на мою думку недоречний особистий комент. І то ок для вас 🤔