PR CUAET
-
Тут писали, что слоты выкладывают по киевскому времени в 00:00 ночи. Получается, что слоты уже вроде есть на новый день, но по канадскому времени ( поскольку Канада на 8-10 часов отстаёт от Украины) этого ещё не видно. Вот сегодня поставила часовой пояс Украины на телефон и ровно в 00:00 зашла в е-консул и были свободные слоты на 21 мая.
-
дякую, бо я не можу актуалізувати дані в приват бо не маю по-батькові, і як результат не можу зробити витяг з дії
-
Подавала 18 жовтня документи на виготовлення закордонного паспорту, то прописка у внутрішньому українському паспорті книжечкою підійшла. Торонто.
-
Я не хочу не з ким сперечатись:) коли справа у перезарахуванні попереднього освітнього досвіду - то треба говорити зі школою- нехай показують, що й як було зараховано, якщо ви почали вчитися з 10 класу у них. Як людина, що пропрацювала 17 років приймальній комісії в 3 ню універах в Канаді, я дуже знайома з провінційними шкільними дипломами (та міжнародними також). Напишіть, будь ласка, коли школа вам пояснить про обмеження 18 років та нестачу кредитів й які шляхи запропонує - буде корисно знати мені про такі випадки.
-
В листі повинна бути інструкція. Чи в секьюр акаунті чи через веб форму.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка. Буду заповнювати форму (анкету) для продовження WP. Питання про med exam - дата проходження більше, ніж 12 місяців тому. Якщо потрібно проходити знову, то ця послуга ще безкоштовна (UKRAINE 2022) чи вже потрібно оплачувати?
-
через web form
-
Добрий вечір ,чи зіштовхувавсь хтось з такою ситуацією як я ? Я приїхала без паспорту в Канаду і мені видали і Work Permit i Temporary Resident Permit і тепер мені треба продовжити мої документи але я чула що так як як вважаюсь «inadmissible” для Канади ,то у мене має бути трохи інший процес і документи я маю відправляти поштою . Чи у когось була така ситуація і як ви подались на продовження ?
-
@marianateacher