PR CUAET
-
У кого то есть опыт продления ворк пермитов после подачи на Permanent resident федеральный уровень? Колеблюсь между получить новые ворк пермиты как Куает или получить продление разрешения на работу как апликант на Федеральном уровне. Интересно какой из вариантов быстрее и проще
-
Залежить від провінції. БК не видає health cards з ecopr. Їм треба пластик. З пластиком видали health card на рік 🤷♀️
-
У моєму свідоцтві про народження жодної згадки про радянський союз , написано лише Українська РСР (Республіка), Там той радянський союз жодним чином не згаданий, від слова зовсім. Республіка - це устрій унітарної держави. Тому правильно писати Україна, на мою думку. Радянський союз - це союз з 15 «незалежних» республік, які «тіпа» всі хотіли обʼєднатися в одну країну і були «щасливі» від такого обʼєднання.
-
1 "Minor child accompanying parenth"
-
можна
-
Добрий день. Підкажіть, чи можна зловити слоти на одне імʼя у двох містах. Зловила слот в Оттаві, але живемо в Альберті. Чи можна намагатися продовжувати ловити слоти в Едмонтоні, не відміняючи слот в Оттаві. Чи не втрачу слот в Оттаві, намагаючись ловити на теж імʼя в Едмонтоні.
-
Все доволі просто. Попередній і теперішній/майбутній роботодавці , мають вам надати листи/офери з однаковим ноком і обовʼязками. І жодних проблем
-
Можливо хтось має або мав подібну ситуацію: працюю як pastry baker, але от хочу звільнитись і працювати як cake decorator, коли перевіряю nok, то пише similar to baker. Як бути впевненим , що це той самий nok на 100%. Не має сил працювати, де я працюю, тому шукаю роботу на позицію cake decorator теж. Переживаю, щоб не почати новий відлік на подачу. Pastry baker - майже 7 місяців. Можливо під скажете. Буду дуже вдячна. Можливо десь можу написати / зателефонувати. Дякую 🫶🏻
-
Окі, дякую
-
Тоді обовʼязки мають бути з ноку який ви плануєте використовувати для іміграціі , в обох cover latter
-
У мене в першому офері ноку взагалі немає🙄
-
З того що пишуть люди , 4+місяці і далі