PR CUAET
-
Я зробила EOI десь місяць тому, зараз не розумію, де я можу її знайти … 🙏
-
напишіть, стільки скільки у вас реально є зараз. так як у вас вже є досвід в Канаді більше 1 року, вам непотрібно буде надавати ніяких виписок про кошти, це лише запитання в анкеті для всіх.
-
На трьох людей це 22К.. в мене було 4к від сили ))
-
Дякую. Але там шалені суми - коли їхали сюди таких грошей не було…
-
а я з 25 вересня...нуль на массу читаю, люди зараз чекають 40-70 днiв
-
чекаємо портал 2 з 21 листопада
-
Ось таблиця мінімальних сум. Якщо вкажете менше - не пустить створювати ЕЕ аккаунт www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
-
Ні не було, але я не чоловік, за це не скажу. А ви спробуйте, це ніц ні коштує.
-
Це не просто екзамен і все. В Торонто, наприклад, треба відвідувати суботні українські школи. І потім в кінці це зараховується як кредит доя high school
-
Так заходила немає нічого немає Тільки трекер з датою показує до 26 грудня і все Я їм дзвонила сказали надати ворк перміт і не до кінця зрозуміла коли буде роздивлятися вони але сказала щось про січень 🤷♀️🤷♀️
-
На території Канади час розгляду візи 26 днів. В моєму випадку вийшло 3 місяці, но все одно швидше ніж з України
-
-
Хороший варіант в вашому випадку, батько бере новий паспорт з собою і приїздить до Канади по старому паспорту з візою. І вже з середини Канади подається на візу у новий паспорт. На візу можна подаватися в будь-який час