PR CUAET
-
Ще не зрозуміло на якому етапі, навіть номеру ще не дали, але я сподіваюсь , що в наступному році вже отримаю
-
Ви не поодинока у своїх висновках. Звідси 20 місяців очікування. :) А підготовка до H&C у кваліфикованого спеціаліста займая що найменше 3 місяці, іноді до року. Базові форми що опубліковані на сайті це 1% від усіх матеріалив що потрібні на переконання старшого офіцера, что у вашему випадку потрібно віключення за ОБГРУНТОВАНИХ причин. За звичаєм, обгрунтування повинно відбуватися на основі що найменше двух незалежних джерел.
-
Вибачаюсь)
-
На сам пр
-
І наприклад , ми подалися у березні минулого року , то ж на березень 2025 мине вже 12 місяців + у березні подам на новий овп, і буде ще + 36 місяців . І враховуючи швидкість видачі вп, можна бути впевненим, що маєш ще + 2 місяці , поки все обробляється.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи потрібно подаватись на продовження WP, якщо він закінчується в серпні 2025, і ми також подалися на PR card цього року в квітні? Дякую
-
До 31 березня наступного року, я так розумію? І я нічого не сплачую, так?
-
Так вже третій рік пішов
-
Щоб попередити такі ситуації, треба ретельно вивчати договір перед підписанням.
-
Ще питання, якщо людина літня і в Канаді не працює, буде подаватися на подовжування ВП, в розділі що ви будете робити в Канаді також писати , працювати?