PR CUAET
-
Я ж тільки заявку створила, то ще нічого підтверджувати не треба. Це вже коли виберуть, треба буде оплатити все і після цього пришлють повний список документів. Мій роботодавець відмовився давати мені листа, що я була співробітником, тільки контрактором, тому цей лист і з податкової витяг з реєстру, але не пом'ятаю який.
-
В нас в чаті був такий кейс по Саскачевану. В загальному алгоритм такий: 1. Повідомити. 2. Можуть послати на додатковий медогляд 3. На цьому етапі може все пройти, якщо не пройде, то буде PFL (Procedural Fairness LEtter) і на цьому етапі потрібно буде пробувати відбиватися гуманітарним клопотанням Це дуже грубо якщо. Такі речі потрібно обговорювати по конкретному кейсу, бо процес цей буде розвиватися дуже індивідуально
-
Но вроде с октября медкомиссию уже не нужно
-
ого...
-
Да и медкомиссию тоже причем они апрув сделали в октябре и в мае прислали письмо где было написано второй запрос типа первый был в октябре а его не было. Но они попросили заново все оригиналы документом свидетельство о браке свидетельство о рождении детей справку с работу выписку с банковского счета и еще пару форм
-
Або на папері ТРП+ОВП, або здихатися ТРП, шляхом виїзду з Канади (наприклад флагпол). Проте це не без ризиків, бо якщо просто виїхати і заїхати, то невідомо чи новий статус буде рахуватися як КУАЕТ, і відповідно чи підходить тоді людина на подачу на ВП. Хоча для дітей простіше, бо якщо один з батьків є працюючим в Канаді, то дитина має право на статус незалежно від Української програми.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, подавав дитину на нову візу ще коли дитина була в Україні, але не дочекавшись нової візи забрав дитину по старому паспорту до себе у Канаду. І ось нарешті сьогодні отримав запрошення на вклейку нової візи. Куди мені потрібно відправити паспорт у Канаді щоб вклеїти візу?
-
-
Хмм, тоді зазвичай мав би бути новий портал. Якщо дійсно на тому емейлі у вас вже є портал, перевірте чи ви на тому порталі. Бо єПР портал, і є ПР портал для представників. І якщо ви випадково цей емейл використали в порталі для представників, то на звичайний портал вже не пустить (я так випадково зробив, тому в мене професійний портал на мому особистому емейлі, бо звичайний на робочому 🤦♂️)