PR CUAET
-
Дякую, я так розумію раніше ніяк не забронювати? Дякую за інформацію.
-
Допомога це коли дали пораду,що зробити,а не запропонували перечитати більше 1000 повідомлень!Це по перше!А по друге,я не просила пораду,читайте уважно,я написала,що то я чекала 2,5 години.Якщо мені треба буде порада,я дам вам знати!А коли вона не потрібна,то будьте готові,що і вам дадуть «поради»
-
Разом з запитом паспорта вам повинен прийти лист з інструкцією що і куди відправляти. В Канаді вклейку візи роблять в Оттаві
-
Вже стали.
-
Дякую 🙏 за підтримку!
-
Мы обсуждаем не гуманитарную программу, а экономическую, где конкретно есть требования к опыту работы. Соответственно его нужно подтвердить документами, а не просто написать. В вашем случае никто опыт работы проверять не будет, так как по гуманитарной программе нет таких требований.
-
Как глухой со слепым вы по своим ответам перейдите и почитайте где комментарии оставили там про Aip вообще речи не было а про костко было и про «фін спроможність»
-
Не встиг )))) теж знайшов в закрепах )))
-
І взагалі хочу сказати, що на мою особисту думку, це найкраще комюніті для спілкування яке я зустрічав скрізь : ФБ, телеграм, Вайбер! Дякую 🙏 велике Вадиму за те що вклав багато часу і сил на цей проект. Зараз ми можемо спілкуватися і шарити свій опит!
-
я відповідав людині яка саме AIP чекає. До чого тут ви коли ви взагалі на іншому етапі ?
-
додзвонитися не реально