PR CUAET
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка 🙏 WES підтвердив сьогодні диплом з дівочим прізвищем. Вчора тільки дізналася, що можна було завантажити сертифікат про одруження = зміну прізвища і вони б мали підтвердити вже з новим прізвищем. Питання: при подачі на ПР чи є різниця? Чи достатньо буде просто завантажити сертифікат про одруження при створенні профілю? Щоб довести, що то мій диплом ))
-
Ситуацию в целом понял. Не совсем понял в чём именно вопрос
-
Я брав слот,без резерву Хоча може в мене ц все окей буде,тому й пропустило🤷🏻♂️
-
Йшла 3 година.....збожеволіти можно
-
Це вважається останнім способом коли вже все інше не спрацювало. Я не думаю що той офіцер на кордоні буде сильно вислуховувати про "мені треба скоріше". До нього там завжди черга і з більш сумними історіями стоїть
-
Всім привіт! У мене є одне питання: чи може хтось допомогти розібратися, якщо у вас був схожий випадок? Моя мама має багато гриж, і зараз ми чекаємо на зустріч з неврологом. За словами нашого сімейного лікаря, їй знадобиться операція. Чи підходить цей випадок для гуманітарної програми? Якщо ні, то що стосується програми спонсорства? Наприклад, якщо у мене є PR, як я можу допомогти своїй мамі?
-
Система є Список починається з найбільшої кількості нулів Наприклад ті, хто на початку списку мають допустимо 0000001 Пізніше 0000999 Пізніше починається вже три нулі 0001000 Далі 0001099 Далі 0001100 Далі 0001199 ну і так по порядку Просто я працюю в компанії де така ж порядковість клієнтів
-
Так
-
По новий системі ловлі слотів ?
-
А на яку адресу Ви відправляли?
-
@goodkovsky , @OstapBosak Підкажіть будь-ласка, сьогодні планую відправляти аплікацію, та не можу зрозуміти в який розділ, куди саме, прикріпляти листа, нашу історію (Statutory Declaration)? По чату пройшлась з пошуком, але не знайшла цієї інформації. Буду дуже вдячна Вам🙏
-
Зрозуміло. Здається не всім приходить підтвердження, а якщо приходить то по різному, може за кілька днів або місяць