PR CUAET
-
Торонто роблять якщо є старий закордонний паспорт. Якщо не має старого закордонного паспорту та немає айді старого то не зробили би. Так мені сказала дівчина в консульстві в Торонто. Дитині 14.
-
Можуть, я відкрив їх штук 70-80. Один момент який викликає дебати, чи можна відкрити якщо мав власне житло в Україні. Наш банк отримував пояснення від податкової, що ні не можна якщо володів цим житлом в рік відкриття FHSA чи 4 роки до нього самостійно, спільно, чи якщо твій супруг чи common-law parter володів в той самий проміжок часу. Але деякі банки все одно відкривають не дивлячись на це пояснення.
-
Доброго дня. Може хтось стикався з такою проблемою. Через місяць закінчується ворк перміт і sin number. Ворк перміт вже продовжив , але документ прийде через декілька місяців. Як продовжити sin number?
-
Прислали номер аплікації через два дні після подачі
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо з таким хтось стикався. В мене така ситуація. Прислали запит на оригінал довідки про несудимість з України. Я також проживала в Чехії протягом майже пів року без двох днів. Чи потрібно їм надсилати ще довідку про несудимість з Чехії? Бо вони уточнили за Україну, але не уточнили за Чехію. Запит звучить так: Police Certificate: From each country/state where the residence period has been six months or longer since the age of 18, provide an original police clearance certificate original non-translated version of your police certificate from Ukraine Буду вдячна за будь яку інформацію!
-
Вам вже прийшло підтвердження що вам апрувнули новий WP?
-
Всім добра,сьогодні був в посольстві Торонто, ніяк не можу зловити сложилось для виготовлення паспортів дітям 13 років,двійнята, а тепер необхідно ловити сложилось на іншому сайті, пробував зайти і зареєструватися, а він неактивний,чи я тупий.Підскажіть будь ласка, як це зробити, щоб записатися?Дякую
-
Я народилася без руки,до ліктя немає лівої руки,толікар коли заповнював форму питав,чи можу я себе обслуговувати сама, що мені важко робити, наприклад я поки не їду на роботу на машині,лише автобус або чоловік возить. Я казала,що мені важко шнурки зав'язувати і т.п,іноді використовуючи зуби,щоб щось підтримати. Лікарю треба все описати детально. Але є одне АЛЕ. Якщо це неважка інвалідність,але невиправна,тобто можете самі себе обслуговувати,якщо біля вас не буде ліків чи сторонньої допомоги,то ви не помрете,то тоді ДТС дадуть лише тоді,якщо є ще якась друга легка вада. Мені лікар казав,що все марно,не дадуть інвалідність.Бо я ношу окуляри,міопія з ассигматизмом 4,5,але я попросила окуліста вказати,що окуляри з 5 кл і погіршення є. Вона каже,що це від старості вже.Дали інвалідність пожиттєво. Короче зробила висновок,що не треба вірити,хто каже не вийде, треба пробувати. По друге,перевіряйте,що вони вам у формі пишуть,щоб вказали всі важливі моменти.Перед походом до лікаря,перекладіть форму і самі почитайте,що в кожен пункт вам вказати. Обов'язково вказуйте людину,яка допомагає інваліду або хворому,це на першій чи другій сторінці.Тоді цій людині може прийти повернення таксів. Бо у мене зарплата мін.,то і так мені все повернули без ДТС,а у чоловіка зарплата більша,то йому ще вернули більше тисячі.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо з таким хтось стикався. В мене така ситуація. Прислали запит на оригінал довідки про несудимість з України. Я також проживала в Чехії протягом майже пів року без двох днів. Чи потрібно їм надсилати ще довідку про несудимість з Чехії? Бо вони уточнили за Україну, але не уточнили за Чехію. Запит звучить так: Police Certificate: From each country/state where the residence period has been six months or longer since the age of 18, provide an original police clearance certificate original non-translated version of your police certificate from Ukraine Буду вдячна за будь яку інформацію!
-
То есть если по одной 50% а по другой ноль, то среднее 25%. За этим важно следить.
-
Але мені дали час 2 тижні, чи можливо це зробити за цей час? Бо в мене немає цієї довідки
-
Нет не так, главное что бы общая utilization по всем картам была не больше 30%