PR CUAET
-
Дякую) завжди раді допомогти!
-
Файл открывается только Акробате. У меня нормально открывается «открыть с помощью». Я сейчас вам сброшу отсканированный, но вам все-равно нужен акробат чтоб его заполнить
-
Ви путаєте копію з фото документа, це по-перше, а по-друге, копія і оригінал мають різну юридичну силу.
-
Скажіть будь ласка чи є хтось з ноклм 22221 user support technician. Я вже більше пів року не можу визначитися з ноком тому що реально те що я роблю може підійти під 10 різних ноків. Але звичайно ж хочеться належати хоч до якоїсь priority group тому розглядаю tech pathway. Компанія по NAICS підходить. Я би хотіла поспілкуватися з кимось хто обрав собі вищезазначений нок і порівняти обов'язки/загальний опис позиції з моїм. Я не прогрумувальник і не виконую якісь технічні роботи, але в одночасно опис user support technician схожий частково на те що роблю я. Дякую
-
А на Оттаву давали слоти вже?
-
Подивіться на сайті Дія, не у мобільному додатку, а саме на сайті там можна замовити витяг чи повторне свідоцтво . Або спробуйте через сайт ЦНАП
-
Ви просто зайшли у “Check Existing Entrepreneur EOI”, а потрібно у “Check Existing Worker EOI”
-
Вам потрібно скан паспорту завантажувати