PR CUAET
-
Чоловіку потрібно на свій новий паспорт і на подачу документів набуття громадянства дитині , народженій в Канаді . Без резерву + його не приймуть
-
дуже вам дякую. тоді не розумію, чому мій іміграційний консультант мені весь день мозок виїдає
-
Дякую, мені якраз в Едмонтоні
-
Може хтось знає, або направить де шукати цю інформацію. Я переживаю , що ми не встигнемо отримати паспорт доньки . Вона вчиться в 12 класі але в аеропорту нам дали на неї WP . На якій підставі можно буде продовжити WP після 31 березня? Дякую за заздалегідь за поради
-
Продовжіть паспорт
-
Під час першого входу в Резерв+ (одразу після встановлення на телефон) можна внести зміни в номер телефону і адресу. Це можна зробити тільки під час першого входу. Щоб внести канадський номер телефону, треба натиснути на прапор український і тоді відкриється список з іншими країнами. Пишу це, бо дехто цього не знав і вказав український номер, бо там був український прапорець, а натиснути на нього люди не здогадалися.
-
Могут… но мне кажется ( или я просто надеюсь), что для украинцев все равно придумают какой то путь оставить всех в Канаде…