PR CUAET
-
Привіт, підкажіть будь ласка,їдемо з Канади, потрібно відмовитись від кліматичних і gst , куди дзвонити?
-
Якщо я подам зараз на продовження WP, і отримаю слот на червень і паспорт буде скажем в вересні, і я його добавлю до заявки як думаєте вони продовжать по новому паспорту чи потому що подавались
-
Підкажіть будь ласка які документи мати при подачі на закордонний паспорт ( Едмонтон) я дивлюсь список багато де вказано за наявності, це не обов’язково значить ? Хвилююсь помилитись, хто вже подавав відгукніться які важливі основні документи потрібно мати при собі?
-
Ми робили просто у нотаріуса через Google map , але ми в Ванкувері тут їх багато не впевнена як у Вас там
-
Точно ніхто не скаже, залежить від офіцера. Але я минулого року подала 31 березня, 30 квітня вже було схвалено, до середини травня отримали всі фізичні перміти. Так що тут по-різному
-
Краще мати все зі списку Оригінали і копії І переконайтеся що у вас немає зайвого закордонного паспорту - українці можуть мати одночасно два закордонних паспорти на руках, тож якщо у вас зараз два паспорти і ви підете подаватись на третій то один зі старих треба буде анулювати.
-
Ну я подавала собі на продовження в березні того року, то отримала тільки в кінці жовтня
-
Єх мій грандіозний план коту під хвіст, дякую Вам за відповіді
-
Список документів для оформлення паспорта для дорослого
-
Мне сложно оценивать Ваши шансы, это опять же вопрос больше к Вашему специалисту.
-
Я підтримую. Чат стає читати все важче. Якщо ситуація повторюється ( і неодноразово). Можливо потрібно більш радикально діяти, просто виключати з чату на постійній основі. Дійсно не хочеться читати багато повідомлень коли людина постійно комусь і щось доводить. Вибачте, наболіло….