PR CUAET
-
Нам ніякого часу перед іспитом щось занотувати не давали. Як тільки видають листок в ручку - відразу запускали тест...
-
Я здавала в Едмонтоні, то з самого початку всі повдягали гігантські навушники (які для listening) і сиділи 3 години у них. Загалом сторонній шум трохи приглушує, але все одно збиваєшся, особливо коли у тебе ще writening, а у сусіда вже speaking 🗣️
-
Да, у меня было 7 заданий в Listening(вместо 6), и 5 в Reading(вместо 4). А где они предупреждают, на youtube вы имеете ввиду? Во время экзамена я не видела предупреждений.
-
Если два, значит у вас было 7 заданий. У меня тоже было два видео. Одно видео просто не оценивалось. Они предупреждают, что будет тестовое задание, которое не будет оцениваться и влиять на результат.
-
добрый день, узнал я насчет восстановления документов, я могу восстановить свой сертификат об окончании 11 классов, с серией номером и кем выдан, но додатку до атестату мне не дадут, пока город под оккупацией, а на сколько я знаю для wes нужно подгружать додаток, или и без него пройдет?
-
Маю таке питання: на фед.етапі в обхід ЕЕ після провінційної номінації, дата документів фіксується (заморожується) коли отримуєш AOR? Тобто, якщо до закінчення номінації залишився 1 місяць, ти подаєшся, а AOR отримуєш тільки через 2 міс, то номінація пропадає?
-
Я прекрасно розумію що те що реально теоретично, і те що практично це дуже різні ресі. В мене двоє маленьких дітей, і я ховсім не уявляю як мама одна з дитиною чи дітьми може сама приїхати в Канаду, ще й без англійської, і взагалі вижити, не те щоб імігрувати. Але програми і закони пишуться "під всіх", а не під конкретні ситуації, на жаль.
-
Якщо через те що у вас немає доступу до цих документів ви не можете імігрувати. (і немає можливості їх вдіновити законним шляхом). Тоді можна пробувати. Але це все таки саме по собі не є ідеальним чи легким кейсом. Ви дивилися в можливості економічної іміграції? ЕЕ, ПНП?
-
Видео есть всегда да, просто у меня их было два