PR CUAET
-
Ну фотографии для карточки я имею ввиду
-
У мене була подача 8 липня, AOR отримала 27 листопада
-
Підкажіть. DHL статус - доставлено тиждень тому. Але на сайті passport.mfa.gov.ua/ статус так і не помінявся. Чому так і скільки ще чекати?
-
Спробуємо привʼязати до приклада накопичення на down payment. Зараз 4 січня 2025. Я використав всі rooms в 2024 (rrsp, fhsa) Всього накопичено: RRSP: 50000 FHSA: 32000 Хочу 31 січня внести down payment. Я/бухгалтер розрахували rrsp room на 2025 рік = 10000 Чи можу я внести 4 січня: +10000 на RRSP +8000 на FHSA (тут плаваю в термінології: й зробити так, щоб це йшло за рахунок 2025 року, а не перевищення rooms за 2024?) щоб 31 січня взяти на down payment : - 60000 з RRSP (це буде HBP) - 40000 з FHSA
-
12 где-то
-
Підкажіть будь ласка якщо маю виготовлений паспорт, то як краще діяти замовляти доставку DHL чи може не варто бо в кінці грудня буде диппошта? Порадьте будь ласка 🙏
-
Поки нема україномовних, дзвонили
-
Теж саме питання, в ДІЇ показаний територіальний підрозділ як 2CAN, але його розшифровку так і не знайшла🙈
-
Скажіть,а що зі старим паспортом робити,який ще дійсний 8місяців?🙄
-
-
😉😌😌😌 Він мріяв про спокійне життя в передмісті Києва, але війна змінила все. Костянтин, громадянин Казахстану, став тим, хто рятував інших. Його казахський паспорт відкрив шлях через ворожі блокпости, а його серце — шлях до свободи для сотень людей. 🎥 Воєнна драма «Буча» розповідає реальну історію мужності та людяності, яка розгортається на тлі трагедії. Діалоги, засновані на перехоплених розмовах окупантів, і режисерський дебют Станіслава Тіунова роблять цей фільм гострим, щемливим і правдивим. 💔 Це більше, ніж кіно. Це пам’ять, біль і гордість, які має пережити кожен. Цей фільм про “зрозуміти, відчути, ніколи не пробачити”. Дивіться у грудні в кінотеатрах Канади. 🎫 Квитки за посиланням: linktr.ee/filmhive_tickets #буча #bucha #фільмбуча #українськекіно #filmhive