PR CUAET
-
Вітаю! Якщо хтось отримав CSQ за програмою PEQ pour Travailleurs Qualifiés, підкажіть будь ласка як довго ви чекали, і чи отримували Avis de verification, якщо так, то скільки часу пройшло з того моменту до запрошення на інтерв'ю / видачі CSQ. Дякую!
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Давно шукаєте, чим зайняти дитину в день народження Чи в пошуках веселого Санта Клауса на Різдво? Хочете організувати свято, яке запам'ятає надовго? Казкові герої, тематичні програми, декор та найсмачніші десерти. складності. Ми організуємо свято будь-якої складності. 7807092720 Вікторія www.instagram.com/kidstukan/profilecard/?igsh=cGtsdnRyZHQyYXBq #реклама #деньнародження
-
Це знайомий адвокат 😎
-
Скажіть, будь ласка, чи не стане проблемою при подачі на employer specific work permit under CUFTA те, що діючий open work permit по часу повністю перекриває новий (по CUFTA ж максимум 1 рік, так?)? можливо потрібно якийсь додатковий explanation letter додати до заявки на WP?
-
Він надіслав до ТЦК адвокатський запит чи перебуваю я на військовому обліку, на що ТЦК відповів що ні. Тоді він відправив заяву щоб мене поставили на військовий облік, на що військкомат відповів що мені бажано зʼявитися особисто щоб стати на військовий облік.
-
Так так! Велике Вам дякую!!!!!
-
А може написати в міністерство оборони?